Foto ir video paslaugos

Fotorama

Aplankyti galerija
Foto ir video paslaugos

Fotorama

Apsilankyti galerija
Foto ir video paslaugos

Fotorama

Apsilankyti galerija
Foto ir video paslaugos

Fotorama

Apsilankyti galerija
Foto ir video paslaugos

Fotorama

Apsilankyti galerija

Apie mane

Mano vardas Dalia. Nuo mažų dienų supama subtilaus pajūrio gamtos grožio, pajutau potraukį fotografijai. Laikui bėgant, fotografijos pasaulis mane traukė vis gilyn ir gilyn. Ir nebepaleido. Jame kaskart atrandu vis kažką naujo ir nepakartojamo. Savo atradimais mielai pasidalinčiau su Jumis, fotografuodama svarbiausias Jūsų šventes, gyvenimo įvykius, rengdama fotosesijas.

Atsiliepimai

Dėkoju, fotografei Daliai, už gražias, meniškas nuotraukas studijoje. Man ir mano šeimai patiko nuotraukų įvairumas, ryškumas, nuotaikingumas ir kompozicijos. Jos bus puošmena mano šeimos ir vaikų albumui.
Fotorgafe Dalia, labai ačiū už nuotraukas, jos NUOSTABIOS. Labai patiko ne tik man ir mano vyrui, bet ir mūsų giminei. Didelis ačiū už įamžintą mūsų nuostabia vestuvių šventę.
Labai didelis AČIŪ TAU už puikias foto idėjas, už įamžintas gražias akimirkas. Nebuvau mėgėja pozuoti, bet po pirmos fotosesijos man taip patiko tavo darbo rezultatai, kad norisi ne karta tai pakartoti. Sėkmės Tau ir įkvėpimo.
Mūsų vestuvių akimirkas fiksafo Dalia. Esame be galo sužavėti šia kūrybinga asmenybe, jos mestriškais darbasi, aukšto lygio profesionaliomis bei naturalumą išreiškiančiomis fotografijomis. Nuoširdus ačiū Jums, Dalia, už nepakartojamas bendravimo akimirkas. Vartant Jūsų sukurtą jaunavedžių albumą, jaučiasi sklindanti širdies šiluma ir begalinė meilė fotografijos menui. Linkime Jums dvasinio polinkio kūryboje bei nenutrūkstančio skrydžio į fotografijos platybes.
Labai dėkojame fotostudijai "Fotorama" ir be abejo fotografei Daliai Palilionienei už šias nuostabias mūsų vestuvių nuotraukas! Labai Tau ačiū Dalia!
Nuoširdžiausi linkėjimai pajūrio vestuvių fotografei. Vestuvių akimirkos užfiksuotos labai tiksliai, laiku ir nuostabiai. Maloniai kviečiame į mūsų kraštus nufotografuoti dar vieną šventę, t.y. nuotaikingas išdykusio berniuko krikštynas. Laukism Jūsų!
Įsitikinome, kad ir kokia gera būtų marketingo strategija, kad ir kaip kruopščiai būtų parengtas marketingo planas, tačiau be gero fotografo viskas gali nueiti per niek. Dalia yra ne tik puikus žmogus, bet ir sugeba per savo foto objektyvą profesionaliai perteikti reikiamas emocijas bei nuotaikas.

Mūsų teikiamos paslaugos

Įamžinkite ypatingus gyvenimo momentus su mūsų profesionaliomis fotografijos paslaugomis:
nuo vestuvių iki kūdikių fotosesijų. Gražiai, jausmingai ir nepakartojamai.